top of page

Megszabadítjuk a „most melyik életbiztosítást kössem?!”
bizonytalan
pillanatoktól

Hol kínálják a legjobb életbiztosítást?

Együtt gondolkodunk,

együtt gondoskodunk.

biztositologok.png

Miért nem mindegy hol és milyen életbiztosítása van?

Miért érdemes alkuszon keresztül intézni?

  • Egy konkrét biztosító tanácsadója csak az adott biztosító megoldását tudja megmutatni, ezzel szemben mi a piacon szereplő valamennyi biztosító kínálatából ajánljuk az Önnek a legjobbat, személyre szabottam.

  • Lehet, hogy egy adott biztosítónál nem kifejezetten az Ön számára legmegfelelőbb megoldás található, mi megmutatjuk a legmegfelelőbbet, a piacon lévő összes megoldás közül.

  • A biztosítók díjai között akár háromszoros (!) különbség is van. mi a legoptimálisabbat segítünk kiválasztani.

Az életbiztosítások, magánegészségügyi ellátások magánszemélyeknek és cégeknek is elérhetők

Male Doctor

1

Életbiztosítás

Gondoljon bele, mi lesz Önnel vagy családjával azután, ha bekövetkezik egy tragédia! Egy súlyosabb betegség, egy elvesztett családtag nem pótolható, de az életbiztosítás enyhítheti a tragédia kapcsán felmerülő anyagi terheket.
A magas összegű kifizetések révén a család a megszokott életszínvonalán élhet tovább. Amíg megteheti, addig gondoskodjon családja jövőjéről!

2

Csoportos életbiztosítás

Egy vállalat a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl felelős munkaadóként is széleskörűen gondoskodik. A törődésnek, az odafigyelésnek egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb formája lehet a Csoportos élet- és balesetbiztosítás.

Hospital Bed

3

Magánegészségügyi ellátás

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is, hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket. Az egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, műtétek és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhat.

4

Csoportos magánegészségügyi ellátás
 

Ha bármilyen panasza van a munkavállalónak, rendkívül gyorsan, szervezet keretek között, ki kitudja vizsgáltatni az egészségügyi problémáját (telefonon, illetve interneten le tudja saját magának egyeztetni az időpontot és a helyszínt, vagy egy általa preferált klinikára, vagy oda ahova a leghamarabbi időpontot kapja), illetve, ha szükséges további kezeléseken tud részt venni, így nem kell hosszú hónapokat táppénzen töltenie.

Hiszünk benne, hogy mindenki a biztonságra törekszik. Mi ezt a biztonságot adjuk meg ügyfeleinknek, legyen szó életbiztosításról vagy magán egészségbiztosításról. Ajánlataink az ügyfeleink és a vállalkozásaik biztonságát szolgálják, szolgáltatásaink ezért teljes körűek, naprakészek és kedvező díjúak.

Velünk ön időt, energiát és pénzt spórol meg!

Kérdezzük meg, hogy miért?
Miért fontos neked a BIZTONSÁG?
Miért van ÉLETBIZTOSÍTÁSOD?


A lényeg a kapcsolat.
Az ÉLET az emberekről és a családról szól.
Amikor biztosításról beszélünk, igazából rávilágítunk arra, hogy a biztosítás miért jó és hasznos az embereknek.


Szeretet, idő, halál.
Ez a három fogalom összeköt minden egyes embert itt a földön.


Ha valamit megkívánunk, ha valamire sóvárogva vágyunk, és az, hogy végül megvesszük ezt vagy azt a dolgot, ez mind arra vezethető vissza, hogy gondoskodjunk szeretteinkről, több időnk legyen velük, és félünk az elvesztésüktől.

bottom of page