top of page
Young Family

Magánszemélyeknek

Minden élethelyzet egyéni gondoskodást igényel!

Egyéni élethelyzetekhez igazított pénzügyi terv segítségével céljai egy vágyott álomkép helyett konkrét lépésekre bontott stratégia mentén valósulhatnak meg.

Megtakarítás

Megtakarítás

Pénzügyeinket menedzselni kell ahhoz, hogy szinten tartsuk pénzünk értékét, és ha lehet, gyarapítani tudjuk megtakarításainkat. Megoldásaink széles eszközalap kínálatával egy jó alternatívát ajánl Önnek megtakarításainak befektetésére.

Nyugdíj

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni.

Nyugdíj
Befektetés

Befektetés

Annak érdekében, hogy a gazdasági hatásokat kihasználhassuk, és megtakarításainkat gyarapítani tudjuk, érdemes olyan befektetésekben elhelyezni pénzünket, melyek rövid, közép vagy hosszú távon kedvező eredménnyel kecsegtetnek.

Befektetési arany

  • Münze Österreich (Osztrák Állami Pénzverde) által kibocsátott,  legmagasabb minőségű 999,9 finomságú 24 karátos arany

  • "Good Delivery” garancia

  • A legyártott fizikai aranyat osztrák széfben őrzik, de az ügyfélnek lehetősége van biztosított kiszállításra, vagy személyes átvételre is 

Arany
Életbiztosítás

Életbiztosítás

Gondoljon bele, mi lesz azután a családjával, ha bekövetkezik egy tragédia! Egy elvesztett családtag nem pótolható, de az életbiztosítás enyhítheti a tragédia kapcsán felmerülő anyagi terheket.
A magas összegű kifizetések révén a család a megszokott életszínvonalán élhet tovább. Amíg megteheti, addig gondoskodjon családja jövőjéről! 

Egészségbiztosítás

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is, hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket. Az egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhat.

Egészségbiztosítás
Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Számos kár érheti otthonát és az otthonában tárolt ingóságait. A lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további számos választható kiegészítő biztosítással egyedi igényeire szabhatja az Ön számára tökéletes lakásbiztosítást.

Gépjárműbiztosítás

Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk, sokaknak a mindennapja múlik ezen.

KGFB Casco
Társasházbiztosítás

Társasház biztosítás

Az épületben lévő lakások, tárolók, garázsok és vállalkozási célú helyiségek mellett olyan egyedi, közös használatú létesítmények biztosítására is lehetőséget nyújtunk, mint a felvonók, uszoda, szauna, vagy a konditerem. Az ingóságokat tekintve nemcsak közös ingóságok vagy a garázsban tárolt személygépjárművek és motorkerékpárok biztosíthatók, hanem a közös tárolóban elhelyezett kerékpárok, babakocsik is.

Műtárgybiztosítás

Műtárgybiztosítás magán- és közgyűjteményekben őrzött, művészeti kiállításokon, kereskedelmi galériákban bemutatott, vagy éppen a nagyvilágban úton lévő műtárgyak biztosítását egyaránt lehetővé teszi.

Műtárgybiztosítás
Hajóbiztosítás

Hajóbiztosítás

Aki egyszer a hajózás szerelmese lett, nehezen tud elszakadni tőle. Hazánkban is egyre többen hódolnak a hajózás élményének, hazai vizeken, Európa belvizein és az Adrián egyaránt.
A biztonság a hajók esetében is elengedhetetlenül fontos.

Hitelek

Szakértő kollégánk azért dolgozik, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsen megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

Hitel
bottom of page