top of page
Business Meeting

Vállalkozásoknak

Küldetésünk, hogy minden élethelyzetben a vállalatok mellett álljunk biztosítási védelmük teljes körű megteremtésében.

Vállalati vagyonbiztosítás

Vagyonbiztosítás

Vagyoni kárainak fedezetére a tényleges kockázatkezelési igények szerinti vagyonbiztosítási csomag állítható össze a vállalkozások és intézmények részére. A tűz és elemi károk biztosítása mellett olyan kiegészítő biztosítások is választhatók ügyfeleink részére, amelyek a biztosítható vagyoni kockázatok szinte teljes körére fedezetet nyújtanak.

Felelősségbiztosítás

A vállalkozások és intézmények vagyoni káraik mellett a gazdálkodási, működési körükben bekövetkezett, nem várt események miatt kártérítési felelősséggel is tartozhatnak. Ezen kockázatok kezelésére igénybe vehető felelősségbiztosítási elemekkel bővíthetik ügyfeleink biztosítási fedezetüket. A felelősségbiztosítás elemeit a tevékenységi körnek, termelési és szolgáltatási tevékenység sajátosságainak megfelelően kínáljuk.

Vállalati felelősségbiztosítás

Építés-szerelés biztosítás - C.A.R.

Fedezete a kivitelezési- és szerelési teljesítés tárgyát képező építményekben, ill. gépekben, berendezésben, a megvalósításhoz szükséges munkagépekben, bármely - a szabályzatban nem kizárt - okból, véletlen, váratlan, balesetszerűen keletkező materiális károkra vonatkozik.

All Risks típusú biztosítás.

A kockázatviselés kiterjed a szerződésen kívüli harmadik személynek okozott károkra is. A fedezeti kör speciális többletkockázatokra is kiterjeszthető.

Életbiztosítás

Életbiztosítás/ csoportos életbiztosítás

Egy vállalat a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl felelős munkaadóként is széleskörűen gondoskodik. A törődésnek, az odafigyelésnek egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb formája lehet a Csoportos élet- és balesetbiztosítás.

Egészségbiztosítás/ csoportos egészségbiztosítás

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is, hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket. Az egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, műtétek és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhat.

Egészségbiztosítás
Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás/ megtakarítás/ kulcsember program

A vállalat tulajdonosai, vezetői, kulcsemberei számára kínál megoldásokat, hogy hogyan őrizhetik meg a cégek alkalmazottjait, hogyan gondoskodhatnak versenyképességük zálogáról, a jól felkészült, megbízható szakemberekről. Ezekben segítenek vállalatok részére ajánlott megtakarítások.

Gépjármű flottabiztosítás

Már öt járműtől köthető flotta gépjármű biztosítás. Akár egy egyéni vállalkozó kisebb flottájáról van szó, akár egy egész kamionparkról, biztonságukra érdemes figyelmet fordítani, hiszen ezek a cég számára jelentős értéket képviselnek, hiányuk pedig pénzben mérhető veszteséget okozhat. Egyedi ajánlatainkkal a legváltozatosabb számú és típusú flottákra tudunk megoldást nyújtani.

Flottabiztosítás
Szállítmánybiztosítás

Szállítmánybiztosítás

Azon vállalkozások, amelyek hazai, export-import tevékenységet folytatnak, folyamatosan szembenéznek azzal a kockázattal, hogy a szállított árut kár éri. Legyen szó szárazföldi, tengeri, vagy légi fuvarozásról, hazai és nemzetközi szállítmánybiztosításunk segít a kockázatok következményeinek minimalizálásában.

Hitelek

Szakértő kollégánk azért dolgozik, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsen megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

Hitel
bottom of page